Software til låneindustrien

Finanskrisen har ramt mange brancher hårdt. En af dem er hele låneindustrien, som hvert år formidler lån for mange hundrede millioner af kroner. Hos Imasoft arbejder vi tæt sammen med flere af aktørerne på dette marked, så vi sammen kan hjælpe med at løfte deres omsætning yderligere. I dette samarbejde er et af nøgleordene – effektivisering. Det vil sige, at gøre det nemmere og hurtigere at udstede et lån.

For ikke at afsløre, hvilke kunder vi arbejder sammen med, vil vi tage udgangspunkt i et tilfældigt udvalgt, som i dette tilfælde bliver Pengeautomaten: http://www.pengeautomaten.dk/pengelaan/

Pengeautomaten er en del af Ikano Bank, som har samme stifter som IKEA. Det er derfor selvsagt en virksomhed med et vidst omdømme og en stor kundeportefølje af private lånetagere. For at sådan et foretagende skal kunne løbe rundt bedst muligt, er det vigtigt med effektive edb-systemer. Et sådan kunne f.eks. være et system, der nemt og hurtigt tjekkede, at låneansøgeren ikke er medlem af RKI. Er han/ hende det, så er den pågældende person ikke interessant for Pengeautomaten.dk, hvilke automatiske bliver sendt ud til den potentielle kunde via en såkaldt ”autoresponder”, der ikke kræver arbejde for virksomheden.

Med en autoresponder kan man også give accept af lån, formidle informationer om, hvordan lånemodtageren får adgang til sine penge, samt mange andre informationer, som normalt er nødvendige for at lånet skal gennemføres. Men med en autoresponder sker det hele helt automatisk!

En anden nyttig software er selve transaktionssoftwaren, som sikrer at pengene kommer rettidigt frem, så den f.eks. er uafhængig af medarbejderes ferie og / eller sygdom.
Kun med alle disse nøje gennemtænkte virksomheder, kan låneudbydere som Pengeautomaten skabe en succesfuld forretning, der kan skabe penge og overskud til dens ejere.

Af andre IT-systemer kan nævns CRM, sikkerhed mv.

Dette indlæg blev udgivet i Diverse. Bogmærk permalinket.