iOS 6

Så kom Apple med deres nye operativ system iOS6.
iOS6 følger selvfølgelig med den nye iPhone 5 hvor det er forud installeret. Hvis man har en af de gamle modeller, samt iPad og iPod Touch kan man gratis opgraderer.

En af de fine nye funktioner i iOS6 er en 3d kort funktion og indbygget navigation.

Med det nye passbook er det muligt at gemme flybilletter, biograf billetter og andre billetter på telefonen, som så blot scannes ved check in.

En anden af de nye funktioner som især jeg godt kan lide er iCloud “surfing”. Når du surfer på et device kan du på et af dine andre devices åbne de samme tabs.
Det vil sige når jeg i toget sidder og surfer på min iPad og åbner nogle spændende sider, kan jeg gå hjem på min Mac og læse videre hvor jeg slap.

En anden fed feature er muligheden for at tage panoramabilleder let og enkelt. Og med det nye kamera i iPhone 5 kan man få lavet nogle rigtig flotte billeder.

Som det sidste jeg vil fremhæve ved det nye iOS6 er muligheden for at finde frem til sin iPhone hvis den bliver stjålet eller bliver væk. Man kan blot logge ind på sin iCloud konto og se hver telefonen befinder sig; man kan også pr. remote spærre for telefonen, så andre ikke kan benytte den.

I det hele taget er det en god idé at passe godt på sin iPhone. Det er jo dyrt legetøj. Derfor er det godt at beskytte den både med iCloud men også fysisk med skærmbeskyttelse og cover, så man slipper for ridser m.m. Så bliver telefonen også lettere at sælge hvis man engang vil have den nye iPhone når den kommer.

Dette indlæg blev udgivet i Software Nyheder. Bogmærk permalinket.